Site Logotype

LISTA SERVICII SALON

Frumusețea este o artă la îndemâna oricărei femei. Tu poți excela în această artă.

Micropigmentare buze - ochi - sprâncene / Microblading

Evidențiază sau corectează buzele, adaugă o linie superbă ochilor sau creează o formă atractivă sprâncenelor.

Micropigmentarea – este o specialitate estetică a cărui obiectiv este de a modifica, corecta, îmbunătăți și echilibra într-o formă semipermanentă trăsăturile faciale sau corporale prin implantarea unui pigment în stratul superficial al pielii.

Această procedură se realizează cu ajutorul aparatului Phi Contour Zen machine, cu o tehnologie unică în lume, folosind un sistem de roți dințate care permit o viteză de intrare și de ieșire din piele egală și în mod rotativ. Astfel se pot trasa linii și umbre perfecte, cu efecte autraumatice pentru piele. Textura pigmenților permite lucrul comod și economic, având o consistentă densă care previne scurgerile din dermograf și împiedică evaporarea culorii.

Microblanding – este o tehnică manuală, folosită pentru pigmentarea sprâncenelor deoarece poate imita tocmai finețea și curbura firului natural de păr, pentru un aspect natural, elegant și îngrijit în permanență. Pigmenții utilizați (PHIBROW) de cea mai înaltă calitate, cosmetici, siguri, NU CONȚIN OXID DE FIER și nici alte metale. Durata de viață a pigmentului în acest caz este cuprinsă între 1,5-2 ani în funcție de tipul tenului, factori fizici, mecanici, chimici etc. Culoarea se estompează fără a se transforma în nuanțe nedorite. Sunt certificați FDA&EU.

Micropigmentare sprâncene
Micropigmentare buze
Eyeliner
Microblading
Înlăturare tatuaj
Machiaj profesional

Îndepărtare tatuaj nedorit cu tehnologie laser

Îndepărtarea cu laser a unui tatuaj este cea mai nouă, eficientă și optimă metodă de îndepărtare a unui tatuaj nedorit. Îndepărtarea tatuajului cu laser reprezintă singura metodă de îndepărtare a tatuajelor care nu presupune nicio leziune a pielii, aceasta rămânând intactă post tratament.

Makeup profesional

Dacă îți dorești să ai acel „look” de vedetă sau pur și simplu vrei să te aranjezi, punându-ți în evidență trăsăturile frumoase ale feței, atunci te aștept să îți faci o programare și să te răsfăț cu produse de cea mai bună calitate.

Părerea clientelor noastre

“Cea mai bună decizie pe care am luat-o. Aveam o formă asimetrică a buzelor, iar Maria a corectat-o într-un mod sublim. Acum mă mândresc cu buzele mele iar culoarea lor este perfectă.”

Andrada, Ploiești

“O recomand din toată inima pe Maria, am sprâncene perfecte de ani de zile. Mereu îmi sunt admirate.”

Tatiana, Ploiești

“Maria este make-up artistul meu preferat. Doar la ea vin și îmi fac machiajele pentru ocaziile speciale dar și pentru ieșirile de weekend, atunci când timpul îmi permite. Știe exact cum să îmi surprindă trăsăturile.”

Mary, București