Biostimulare cu Ultratone Futura Pro

O revolutie in tratamentele estetice – Preferatul vedetelor! Singurul sistem din lume care foloseste BIOCURENTI (curenti identici curentilor din corpul omului), folosind 44 de tipuri de unde.

Prin BIOSTIMULARE, ULTRASUNETE si MICROCURENTI, acest aparat combate toate problemele siluetei: CELULITA, SLABIRE, TONIFIERE, RELAXARE, COSMETICA, SPORT SI ANTRENAMENT.

Sistem care foloseste BIOCURENTI – curenti identici curentilor din corpul uman, combina proprietatile energizante ale razelor optice, cu Biostimularea data de curentul electric, cu Microcurentii pentru reintinerire si cu transmisia Ultrasunetelor.

Peste 70 de programe complexe de slabit, tonifiere, detoxifiere, antiimbatranire, stimulare a circulatiei, intretinere, terapie, reflexologie si recuperare medicala) cu peste 2 milioane de faze de programe intr-un singur sistem.

Echipamentul ULTRATONE combina cele mai avansate proceduri pentru a obtine cele mai bune rezultate:
• Biostimulare
• Micro curenti
• Ultrasunete
• Lumini bioptice si Cromoterapie

 

DETALII TRATAMENT AICI

Radiofrecventa cu vacuum Refit

Radiofrecventa cu vacuum refit

Refit, cea mai noua tehnologie cu radiofrecventa, reprezinta sinergia intre RF multi-polar, aspiratia cu vid si functiile LED-uri pentru a obtine in mod complet contractia si productia de colagen, lifting si intinderea faciala, reducerea celulitei, reducerea ridurilor si tratamente pentru intinerirea pielii.

Refit utilizeaza energia radiofrecventei pentru a intinde si intineri pielea in mod eficient, prin manipularea rezistentei tesuturilor in interiorul diferitelor straturi ale pielii. Energia RF este transformata in energie termica, pentru a declansa dezvoltarea colagenului si pentru a se obtine intinerirea pielii.

Beneficiile radiofrecventei Refit:

  • reduce aspectul de coaja de portocala;
  • reducerea grasimii localizate;
  • remodelarea si tonifierea corpului, prin slimularea productie de colagen;
  • eliminarea flaciditatii;
  • reducerea vergeturilor inestetice;
  • trateaza toate tipurile de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4

 

DETALII TRATAMENT – AICI

Endermologie LPG

Tratamentul reprezinta o noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie, care se bazeaza pe tehnici de mcecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate, care au rolul de mobilizare si defibrozare a tesutului adipos de pe zona tintita. Conform studiilor efectuate, efectul este de stimulare a lipolozei, de stimulare a microcirculatiei si a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere in centimetri, aspect de coaja de portocala diminuata. Grasimea profunda este eliminata, iar silueta este remodelata.

 

DETALII TRATAMENT – AICI