Tratamentul REFIT este un tratament ce folosește radiofrecvența, una dintre cele mai importante și mai inovatoare tehnologii estetice folosite în lupta împotriva celulitei, a vergeturilor și a lipsei tonusului cutanat. Tratamentul REFIT este non-invaziv și constă iîn aplicarea undelor de radiofrecvență cu efect de încălzire (între 38 și 41 grade) la nivelul dermei, favorizând crearea de colagen. Încălzirea locală cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen și în același timp stimulează metabolismul fibroblastelor, accelerând producerea de noi fibre de colagen și elastină. Radiofrecvența acționeaza asemeni unui corset care strânge țesuturile musculare și grase.

Ce este tratamentul Refit?

Refit, cea mai noua tehnologie cu radiofrecventa, reprezinta sinergia intre RF multi-polar, aspiratia cu vid si functiile LED-uri pentru a obtine in mod complet contractia si productia de colagen, lifting si intinderea faciala, reducerea celulitei, reducerea ridurilor si tratamente pentru intinerirea pielii. Inca de la introducerea sa la inceputul anului 2000, s-a utilizat tehnologia RF pentru a va ajuta sa va expuneti potentialul dvs. fara nicio durere, fara intreruperi si numai atunci cand va doriti.

Refit utilizeaza energia radiofrecventei pentru a intinde si intineri pielea in mod eficient, prin manipularea rezistentei tesuturilor in interiorul diferitelor straturi ale pielii. Energia RF este transformata in energie termica, pentru a declansa dezvoltarea colagenului si pentru a se obtine intinerirea pielii.

Tratamentul se aplica pentru toate tipurile de piele si are ca rezultat laxitatea pielii, reducerea celulitei, dezvoltarea colagenului, proceduri de lifting si intindere, modelare corporala, pentru a va atinge adevaratul potential. Intrucat Refit utilizeaza tehnologia radiofrecventei, candidatii care au implanturi, defibrilatoare interne sau stimulatoare cardiace nu sunt potriviti pentru acest tip de tratament. Pentru alte contraindicatii, va rugam sa intrebati in cadrul sedintei de consultare.

Beneficiile radiofrecventei Refit:

  • reduce aspectul de coaja de portocala;
  • reducerea grasimii localizate;
  • remodelarea si tonifierea corpului, prin slimularea productie de colagen;
  • eliminarea flaciditatii;
  • reducerea vergeturilor inestetice;
  • trateaza toate tipurile de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4.
Radiofrecventa cu vacuum refit

Poti vedea – AICI – preturile noastre pentru tratamentele individuale, sau , mai avantajos, la pachet. Te asteptam cu drag sa gasim impreuna solutiile optime pentru tine!