Sprâncenele - oglinda feței

Microblanding-ul, cea mai noua procedura de pigmentare manuala a sprancenelor, ofera posibilitatea redesenarii firelor de par, rezultatul imitand intocmai spranceana naturala. Si tu poti avea sprancene frumoase, iar „Studio Maria Oprea” reprezinta alegerea ideala!
Microblanding – este o tehnica manuala, cea mai avansată de pigmentare cosmetica. Este folosită pentru pigmentarea sprâncenelor deoarece poate imita tocmai finețea si curbura firului natural de par,pentru un aspect natural, elegant si îngrijit in permanenta. Pigmenții utilizați (PHIBROW) de cea mai înaltă calitate, cosmetici, siguri, NU CONȚIN OXID DE FIER si nici alte metale. Durata de viata a pigmentului in acest caz este cuprinsă între 1,5-2 ani in funcție de tipul tenului, factori fizici, mecanici, chimici etc. Culoarea se estompează fără a se transforma in nuanțe nedorite. Sunt certificați FDA&EU.

Micropigmentarea – este o specialitate estetica a cărui obiectiv este de a modifica, corecta, îmbunătăți si echilibra intr-o forma semipermanenta trăsăturile faciale sau corporale prin implantarea unui pigment in stratul superficial al pielii.

Aceasta procedura se realizează cu ajutorul aparatului Phi Contour Zen machine, cu o tehnologie unica in lume, folosind un sistem de roti dințate care permit o viteza de intrare si de ieșire din piele egala si in mod rotativ. Astfel se pot trasa linii si umbre perfecte, cu efecte autraumatice pentru piele. Textura pigmenților permite lucrul comod si economic,având o consistentă densa care previne scurgerilor din dermograf si împiedica evaporarea culorii.