Daca doriti sa aveti acel „look” de vedeta sau pur si simplu vreti sa va aranjati, punandu-va in evidenta trasaturile frumoase ale fetei, atunci Clinic Care by Maria Oprea este locul ideal pentru dumneavoastra.

Ulterior unui make-up profesional la Clinic Care by Maria Oprea, va veti simti mult mai atragatoare si increzatoare in aspectul dumneavoastra. Noi o sa va ajutam sa va evidentiati frumusetea. De asemenea make-up-ul va elimina acele mici imperfectiuni pe care toate le avem.

Va invitam sa incercati serviciile noastre si suntem ferm convinsi ca veti reveni la noi.

Va asteptam la Clinic Care by Maria Oprea daca doriti sa beneficiati de o coafura in trend cu ultimele tendinte intr-o atmosfera relaxanta. Coafura trebuie sa reflecte trasaturile care va avantajeaza, tocmai de aceea veti primi o consultatie personalizata oferita de catre specialistii nostri, astfel incat in momentul in care veti parasi salonul sa va simtiti cu totul o alta persoana.

Noi va oferim coafuri excelente, folosind produse de top precum : Tecna, L’Oreal si Wella. Tecna este unul din cele mai importante nume din domeniul produselor naturale pentru coafura, al carei scop este comun cu al nostru si anume, de a avea grija de frumusetea si integritatea parului.

In afara de Tecna, L’Oreal si Wella sunt alti doi furnizori renumiti in ceea ce priveste produsele de ingrijire a parului. Pentru a va oferi un tratament asa cum meritati am ales sa folosim produse de top care cu siguranta va vor satisface toate cerintele.