Site Logotype

Te invit să mă cunoști!

Dacă încă nu ni s-au intersectat drumurile și nu ai beneficiat de o procedură realizată de mine, îți las mai jos câteva informații care te pot ajuta să mă descoperi.

Filozofia mea

Calitatea materialelor utilizate

Îmi respect mult meseria și ofer seriozitate în tot ceea ce fac, mai ales în alegerea produselor care intră în contact direct cu pielea clientelor. Nu fac rabat de la calitate și același lucru îl predau și recomand tuturor cursantelor mele, în cadrul academiei MO Academy.

Experiență personalizată

Nici nu ar fi putut fi altfel...

Eu cred enorm în individualitatea fiecărei persoane, în a evidenția trăsăturile care pe tine te reprezintă și tot ceea ce fac este spre a pune în valoare fiecare frumusețe în parte. Ești unică, draga mea, iar eu voi respecta asta și îți voi evidenția trăsăturile care te caracterizează pe tine!

Iubesc meseria mea

Da, sunt unul dintre oamenii norocoși, care ajung să profeseze ceea ce iubesc! Sunt zile în care oboseala mă ajunge, dar faptul că îmi place ceea ce fac, mă motivează enorm și îmi oferă energia de a continua cu și mai multă dedicare! Sunt recunoscătoare pentru că vă am drept cliente și vă mulțumesc!

Micropigmentarea

… este metoda revoluționară de introducere a pigmenților minerali hipoalergenici în stratul dermic al pielii. Cu un ac ultra-subțire și pigment, forma sprâncenelor, ochilor sau buzelor este îmbunătățită.

Micropigmentarea nu este același lucru cu tatuajul, pigmenții folosiți pentru machiajul permanent sunt introduși mai puțin adânc în stratul pielii și au o compoziție diferită față de cernelurile pentru tatuaje.

Dispozitivele de micropigmentare sunt, de asemenea, mai rafinate decât aparatele de tatuaj, iar tehnicile folosite sunt diferite.

Naturale, ușor pigmentate sau intense: toate sunt posibile cu micropigmentare, indiferent de tipul de piele. Pigmentul pătrunde eficient în piele, ceea ce face ca acesta să dureze mai mult. Formațiunile de ac specializate pot crea mișcări de păr clare și naturale pentru un rezultat uimitor.

Este o concepție greșită că un rezultat natural poate fi obținut doar prin microblading!

– Sunteți gata să vă îmbunătățiți imaginea? Programează acum o consultație cu Maria.

Astăzi

Astăzi îmi împart activitatea între două orașe frumoase: Ploiești și București, în două locații cochete. Realizez servicii de micropigmentare, make-up profesional/ înlăturare tatuaj, dar și predau cursuri pentru doamnele/ domnișoarele care doresc să învețe, să practice și să câștige din această profesie.

 

Cursuri de bază dermopigmentist

Ți-ai dori să devii dermopigmentist? Poți învăța micropigmentarea sprâncenelor, buzelor și ochilor. Pentru mai multe detalii, lasă-mi un mesaj în privat pe rețelele sociale sau sună-mă la nr.  0(733) 229 802

Cursuri acreditate la finalul cărora se primește diplomă recunoscută la nivel internațional.