Tratament anticelulitic și de remodelare corporală LPG Alliance

Pentru prima dată in istoria LPG, capătul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspirația secvențială, rola motorizată și flapsul motorizată lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza țesutul în adâncime, în toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai plăcut și mai eficient. Datorită noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitată de calitatea țesutului. Stimularea se adaptează cu precizie fiecărei identități individuale a pielii.

Acționând simultan asupra eliberării grăsimii localizate și asupra calității pielii (fermitate, aspect de celulită), noul patent (roller si flaps motorizat combinate cu aspiratia secventiala) permite acționarea direct asupra adipocitelor prezente în hipodermul nostru) și pe fibroblastele prezente în dermul nostru.

Acțiune simultană triplă într-un singur tratament. Sinergia dintre cele 2 tehnologii certificate științific reactivează eliminarea țesutului adipos, diminuarea celulitei și îmbunătățește calitatea pielii în același timp.